products

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 16603-66010
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 16603-66010 Material: Steel
Application: Automotive Pulley Tensioner Usage: For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 OEM 16603-66010
Color: As Picture Year: 1995-2002, 1987-1996, 2002-2009
High Light:

16603-66010

,

FZJ78 Automotive Spare Parts

,

Land Cruiser 1FZFE Pulley Tensioner


Product Description

Automotive Pulley tensioner For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 OEM 16603-66010

 

Overview

 

OEM : 16603-66010

 

Product Description :

 

  The material of this product is steel OEM number is 16603-66010, is suitable for Land Cruiser 1FZFE FZJ78,.

 

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 0

 

Product name Automotive  Pulley Tensioner
OEM NO. 16603-60010
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Steel 
Car Type Land Cruiser 1FZFE FZJ78
Shipment By air, By sea,By express

 

Specifications

  • 1) Standard specification. 100% replacement for the original part;
  •  
  • 2) High quality control, 100% tested before sent to customers;
  •  
  • 3) Stable and reliable performance, produced by leading factory in China;
  •  
  • 4) Easy installation.
  •  
  • 5) Supply to Southeast Asia, Africa, Europe, Domestic Market and so on.
  •  
  • 6) Supplier of auto zone and OEM factory. We accept customization, as long as you

Product Show :

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 1Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 2

 

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 3

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 4

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 5

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 6

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 7

Pulley Tensioner Automotive Spare Parts For Land Cruiser 1FZFE FZJ78 16603-66010 8

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348