products

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 16210-17020
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Collor carton packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 16210-17020, 16210-17010 Material: Steel , Metal
Application: Automotive Clutch Color: As Picture
Usage: For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD Year: 2004-2009, 2008-2016,
Size: Sandard Size Warranty: 2Year
High Light:

16210-17020

,

HZJ80 Automotive Clutch Parts

,

2KD Automotive Clutch Parts


Product Description

Automotive Clutch For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD OEM 16210-17020

 

Overview

 

OEM  : 16210-17020

 

 

Product Description :

 

   The material of this product is steel, metal OEM number is 16210-17020, is suitable for Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD

 

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 0

 

 

 

Product name Automotive Clutch
OEM NO. 16210-17020
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Steel,metal 
Car Type Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD
Shipment By air, By sea,By express

 

Car Application :

 

OEM Car Model Year Engine
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2004-2009 3.0 D-4D, 4.5 D V8, 4.5 D-4D
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2008-2016 4.5 D V8
16210-17020 Toyota Land Cruiser 2004-2009 4.5 D-4D

 

Product Show :
 

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 1

 

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 2

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 3

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 4

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 5

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 6

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 7

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 8

 

   
   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.
This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production
of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,
production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 9

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 10

 

Other Hot-Sale Product :

 

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 11

16210-17020 Automotive Clutch Parts For Land Cruiser HZJ80 1HZ 2KD 12

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348