products

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 4120A181
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packinf and LHM packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 4120A181, MN101430, 4120A125, Material: Natural Rubber , Metal
Application: Suspension Arm Bushing Usage: For Mitsubishi Outlander Lancer 07-
Color: As Picture Quality: 100%Test
Warranty: 1Year Size: Standard Size
High Light:

4120A181

,

Mitsubishi Suspension Arm Bushing

,

Outlander Lancer Suspension Arm Bushing


Product Description

Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 07- OEM 4120A181

 

Overview

 

OEM : 4120A181

 

Product Decription :

 

  The material of this product is  rubber , metal OEM number is 4120A181 , is suitable for  Mitsubishi Outlander Lancer 07-.

 

Product name Automotive Control Arm Bushing 
OEM NO. 4120A181
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Rubber metal 
Car Type Mitsubishi Outlander Lancer 07-
Shipment By air, By sea,By express

 

Product   Show :

 

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 0

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 1

 

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 2

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 3

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 4

 

Otrher Hot-Sale Product :

 

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 5

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 6

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 7

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 8

 

  Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production

of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,

production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 9

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 10

4120A181 Suspension Arm Bushing For Mitsubishi Outlander Lancer 11

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348