products

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 22326775916
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 22326775916 1226546 Material: Naturl Rubber
Application: Wholesale Cheap Price Car Diesel Engine Usage: For Bmw F10 F18 22326775916 1226546
Color: Black Year: 2009-2016
High Light:

22326775916

,

1226546 Diesel Engine Parts

,

F18 Diesel Engine Parts


Product Description

Wholesale Cheap Price Car Diesel Engine For Bmw F10 F18 22326775916 1226546

 

Overview

 

OEM :  22326775916

 

Product Description :

 

     The material of this product is rubber , metal, OEM number is 22326775916 1226546 , is suitable for BMW F10 F18.When the engine is working, it will produce a certain amount of vibration. There are many rubber components on the engine foot rubber, which can eliminate the resonance caused by the engine work.

 

Product name Wholesale Cheap Price Car Diesel Engine
OEM NO. 22326775916 1226546
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Black
Material Rubber metal 
Car Type BMW F10 F18
Shipment By air, By sea,By express

 

Product Show :

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 0

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 1

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 2

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 3

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 4

 

Other Hot-Sale Product  :

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 5

 

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 6

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 7

 

BMW F10 F18 22326775916 1226546 Car Diesel Engine Parts 8

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348