products

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 16620-36010
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 16620-36010 Application: Engine Alternator Belt Tensioner
Usage: For Toyota Camry ASV50 16620-36010 Color: As Picture
Material: Steel,metal Year: 2011-, 2012- , 2014-
High Light:

ASV50 alternator belt tensioner

,

16620-36010


Product Description

Engine alternator belt tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010

 

Overview

 

OEM :  16620-36010

 

Product Description :

 

    The materialm of this product is steel,metal,OEM number is 16620-36010, is suitable for Toyota Camry ASV50.

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 0

Product name Engine alternator belt tensioner
OEM NO. 16620-36010
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Rubber metal 
Car Type Toyota Camry ASV50
Shipment By air, By sea,By express

 

Product Show :

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 1

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 2

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 3

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 4

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 5

 

Engine Alternator Belt Tensioner For Toyota Camry ASV50 16620-36010 6

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348