products

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 16620-28090
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 16620-28090 Material: Metal,steel
Applicaiton: Auto Parts Belt Tensioner Usage: For Toyota Camry 16620-28090
Color: As Picture Year: 2006-2011
High Light:

16620-28090

,

Toyota Camry Belt Tensioner


Product Description

Auto Parts Belt Tensioner For Toyota Camry 16620-28090

 

Overview

  

OEM : 16620-28090

 

Product Description :

 

     The main function of the tensioner bearing is to support the mechanical rotating body. Reduce the friction coefficient during its movement and ensure its rotation accuracy.Change sliding friction to rolling friction. The material of this product is steel,metal, OEM number is 16620-28090 ,  is suitable for Toyota Camry.

 

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 0

Product name Auto Parts Belt Tensioner
OEM NO. 16620-28090
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Rubber metal 
Car Type Toyota Camry
Shipment By air, By sea,By express

 

Product Show :

 

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 1

 

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 2

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 3

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 4

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 5

 

Toyota Camry 16620-28090 Automotive Spare Parts Belt Tensioner 6

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348