products

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 16620-0W093
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 16620-0W093 Application: Automotive New Belt Tensioner
Usage: For Toyota Corolla 16620-22010 Year: 1998-2002
Color: As Picture Material: Steel,metal
High Light:

16620-22010

,

Toyota Corolla Belt Tensioner


Product Description

Automotive New Belt Tensioner For Toyota Corolla 16620-22010

 

Overview

 

OEM : 16620-22010   

 

Produuct Description:

 

  The material of this product is steel,metal, OEM number is 16620-22010 , is suitable  for Toyota Corolla.The main function of the tensioner bearing is to support the mechanical rotating body. Reduce the friction coefficient during its movement and ensure its rotation accuracy.Change sliding friction to rolling friction.

 

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 0

Product name Automotive New Belt Tensioner
OEM NO. 16620-22010
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Rubber metal
Car Type Toyota Corolla
Shipment By air, By sea,By express

 

Product Show :

 

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 1

 

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 2

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 3

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 4

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 5

 

   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production

of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,

production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 6

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 7

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 8

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 9

16620-22010 Automotive Spare Parts Toyota Corolla Belt Tensioner 10

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348