products

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 12372-0H110
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 12372-0H110 Material: Metal ,Rubber
Application: Japanese Car , Auto Engine Mount Usage: Toyota Camry ACV40 12372-0H110
Color: Black Year: 2006-2011
High Light:

auto engine mounting

,

aftermarket car parts


Product Description

Auto Engine Mount for Toyota Camry ACV40 12372-0H110

 

Overview 

 

OEM :  12372-0H110

 

Product Description:

 

   The materila of this product is rubber,metal OEM number is  12372-0H110, is suitable for  Toyota  Camry  .

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 0

 

Product Description
Product name Automotive Rubber Engine Mount
OEM NO. 12372-0H110
Size OEM Size
Brand Name  LHM
Warranty 2 year
Packing Foam bag packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days 
Color Black
Material Rubber metal 
Car Type Toyota ,Camry
Shipment By air, By sea,By express

 

 

Specifications:

 

Material Steell
Life time 2Years
Certification ISO9001
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;

6.Check before shipping

 

Packaging & Delivery

 

Lead Time :

Quantity(Pieces) 1 - 100 >100
Est. Time(days) 10-15DAYS Negotiable

 

Picture Example:

 

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 1

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 2

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 3

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 4

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 5

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 6

 

   

   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production

of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,

production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 7

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 8

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 9

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 10

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 11

 

Superior Car Engine Mounting 12372 0H110 , Toyota Camry ACV40 Vehicle Replacement Parts 12

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?

Answer: Of course. The custom order quantity is 100.

2. Q: Can it be produced according to samples?

Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

 

Molds and fixtures.

3. Q: How about your packaging?

Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

 

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

 

Authorize your authorization.

4. Q: What is the minimum order quantity?

A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

 

been accepted.

5. Q: What is your delivery time?

A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.

6. Q: Do you test all products before delivery?

Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.

7. Q: How about your product warranty?

Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

 

Qualified products.

8. Q: What are your payment terms?

Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

 

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.

9. Q: Why trust us?

Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348