products

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota Camry ACV30 MCV30 Compatible

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 48740-33080
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 48740-33080 Material: Rubber , Steel
Color: Black Application: Japanese Car, Rear Track Control Arm
Usage: For Toyota Camry #ACV30 MCV30 48740-33080 Year: 2004-2006
High Light:

auto control arm

,

aftermarket auto parts


Product Description

Auto Parts Rear Track Control Arm For Toyota Lexus,/Camry #ACV30 MCV30 48740-33080

 

Product Description:

 

The materila of this product is rubber ,steel, OEM number is 48740-33080, is suitable for Toyota Camry ACV30 MCV30  . 

 

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 0

 

Product name Auto Parts Rear Track Control Arm
OEM NO. 48740-33080
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Black
Material Rubber, steel
Car Type For Toyota Camry, /Lexus
Shipment By air, By sea,By express
Advantages

1 Good quality products with reasonable price and effective after-service.

2 Strict inspection system.

3 Delivery in time.

 

Packaging & Delivery

 

Lead Time :

Quantity(Pieces) 1 - 100 >100
Est. Time(days) 10-15DAYS Negotiable

 

Product Show :

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 1

 

 

Packing and Shipment

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 2

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 3

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 4

 

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 5

 

Rear Track Control Arm 48740 33080 Toyota  Camry ACV30 MCV30 Compatible 6

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348