products

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 2042404217
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 2042404217 Material: Steel,metal
Application: Automotive Engine Mount Usage: For Mercedes-Benz C300 C200 C350 2042404217
Year: 2009-, 2007-2014 Color: Black
High Light:

2042404217

,

C300 Vehicle Engine Mount

,

C350 Vehicle Engine Mount


Product Description

Automotive Engine Mount For Mercedes-Benz C300 C200 C350 2042404217

 

Overview

 

OEM :  2042404217

 

Product Description :

 

   The material of this product is steel, rubber  ,OEM number is 2042404217, is suitable for  Mercedes-Benz C300 C200 C350

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 0

Product name Automotive Engine Mount
OEM NO. 2042404217
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Rubber metal ,iron aluminium
Car Type Mercedes-Benz C300 C200 C350
Shipment By air, By sea,By express

 

Specification:

 

Material metal, steel
Life time 3Years
Certification ISO9001
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;

6.Check before shipping

 

Productt Show :

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 1

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 2

 

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 3

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 4

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 5

 

   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production

of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,

production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 
Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 6

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 7

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 8

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 9

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

Contact US :

 

Mercedes Benz C300 C200 C350 2042404217 Vehicle Engine Mount 10

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348