products

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 23250-66010
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 23250-66010 Application: Auto Parts Fuel Injector
Usage: For TOYOTA Land Cruiser 23250-66010 Material: Metal
Color: Green Year: 1999-2003 , 2007- , 2002-2009
High Light:

23250-66010

,

Land Cruiser Fuel Injector


Product Description

Auto Parts Fuel Injector For TOYOTA Land Cruiser 23250-66010

 

Overview

 

OEM : 23250-66010

 

Product Description :

 

  The material of this product is metal, OEM number is 23250-66010,  is suitable for  TOYOTA Land Cruiser .

 

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 0

 

Product name Auto Parts Fuel Injector
OEM NO. 23250-66010
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Green
Material Metal 
Car Type TOYOTA Land Cruiser 
Shipment By air, By sea,By express

 

Car Application :

 

OEM Car Model Year Engine
23250-66010 LAND CRUISER 100 1999-2003 4.5i 4x4 4.5 D V8 (VDJ200)
23250-66010 LAND CRUISER 200 (_J2_) 2007- 4.5 D-4D (VDJ200) 4.5 D4-D
23250-66010 LAND CRUISER PRADO (_J12_) 2002-2009 4.5 D4-D (VDJ200) 4.5 D

 

Technical index


  • 1. Mainly supply Germany, Africa, Europe.
  • 2. Equipment: We have complete production lines, forgings, heat treatment, numerical control, grinding machines and other equipment, and also have metallurgical testers, hardness testers and other control means
  • 3. Mission: We provide OEM services, and can customize production according to customer needs, and satisfying customer needs is our mission

Product Show :

 

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 1

 

 

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 2

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 3

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 4

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 5

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 6

Land Cruiser 23250-66010 Automotive Spare Parts Fuel Injector 7

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348