products

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 54584-A6000
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and LHM packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 54584-A6000 Material: Natural Rubber , Metal
Applcation: Automotive Control Arm Buushing Usage: For Hyundai Kia OEM 54584-A6000
Color: As Picture Year: 2009-, 2010-
High Light:

54584-A6000

,

Kia Car Control Arm Bushing


Product Description

Automotive Control Arm Buushing For Hyundai Kia OEM 54584-A6000

 

Overview 

 

OEM : 54584-A6000

 

Product Description :

 

   The use flexibility of the bushing is higher than that of the bai, and it can play a lot of functions. Generally speaking, the bushing dao is a kind of component for protecting the equipment. The use of bushings can reduce equipment wear, vibration and noise, and has an anti-corrosion effect. The use of the bushing can also facilitate the maintenance of mechanical equipment and simplify the structure and manufacturing process of the equipment. The material of this product is natural rubber , metal , OEM number is 54584-A6000, is suitable for Hyundai Kia.

 

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 0

Product name Automotive Control Arm Buushing
OEM NO. 54584-A6000
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Rubber metal 
Car Type Hyundai Kia
Shipment By air, By sea,By express

 

Specification :

 

Material Long-lasting high-grade steel
Life time 2Years
Certification ISO9001
Package Color carton packing
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4.Engineer spot check;

5.Packing check;

6.Check before shipping.

 

Product Show :

 

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 1

 

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 2

 

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 3

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 4

 

   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006 and is located in Guangzhou, China. This is a comprehensive

industry and trade company specializing in the development and production of auto parts. The company has developed into a modern

professional enterprise integrating R&D, production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention

to service.

 

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 5

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 6

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 7

Hyundai Kia 54584-A6000 Car Control Arm Bushing 8

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348