products

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 90919-02258
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 90919-02258 Application: Automotive Car Ignition Coil
Usage: For Toyota Corolla 90919-02258 Color: As Picture
Feature: Pressure Resistance, Cold Heat Resistance Material: PBT GF30 Plastic
Year: 2009-2019 Engine: 4 Cyl 1.8L
High Light:

90919-02258

,

Toyota Corolla Car Ignition Coil

,

GF30 Plastic Car Ignition Coil


Product Description

Automotive Car Ignition Coil For Toyota Corolla 90919-02258

 

Overview

 

OEM :  90919-02258

 

Product Description :

 

   The material of this product is steel,metal,OEM number is 90919-02258, is suitable for Toyota Corolla .

 

Product name Automotive Car Ignition Coil
OEM NO. 90919-02258
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material PBT GF30 plastic
Car Type Toyota Corolla
Shipment By air, By sea,By express

 

Car Application :

 

OEM Car Application Year Engine Important vehicle option details
90919-02258 Scion iM 2016 4 Cyl 1.8L 2ZRFAE; 2ZRFAE; ZRE186
90919-02258 Scion xD 2008 - 2014 4 Cyl 1.8L 2ZRFE; 2ZRFE; ZSP110
90919-02258 Toyota C-HR 2017-2020 4 Cyl 2.0L 3ZRFAE; 3ZRFAE; ZGX10
90919-02258 Toyota Corolla 2009-2019 4 Cyl 1.8L 2ZRFAE, 2ZRFE; 2ZRFAE, 2ZRFE
90919-02258 Toyota Corolla iM 2017-2018 4 Cyl 1.8L 2ZRFAE; 2ZRFAE; ZRE186
90919-02258 Toyota Matrix 2009 - 2014 4 Cyl 1.8L 2ZRFE; 2ZRFE; ZRE142
90919-02258 Toyota Prius 2010-2015 4 Cyl 1.8L 2ZRFXE; 2ZRFXE; ZVW30, ZVW35
90919-02258 Toyota Prius V 2012-2017 4 Cyl 1.8L 2ZRFXE; 2ZRFXE; ZVW41

 

Advantages

  • 1. Preofessional and honesty
  • 2. Large stock
  • 3. Factory price
  • 4. More than 1000 kinds supply
  • 5. Small orders are welcomed
  • 6. Excellent service ,fast respond

Product Show :

 

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 0

 

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 1

 

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 2

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 3

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 4

 

 

GF30 Plastic Toyota Corolla 90919-02258 Car Ignition Coil 5

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348