products

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 22326780025
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MIONTH
Detail Information
OEM: 22326780025 Application: Automotive Car Engine Mount
Usage: For BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive 22316864675 Material: Rubber ,metal
High Light:

E70 Car Engine Mount

,

X6 Car Engine Mount

,

22316864675


Product Description

Automotive Car Engine Mount For BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive 22316864675

 

Overview

 

OEM :  22326780025

 

Product Description :

 

 The material of this product is natural rubber  , metal  OEM  number is  22326780025, is suitbale for  BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive .

 

 

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 0

 

Product name Automotive Car Engine Mount
OEM NO. 22326780025
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Black
Material rubber ,metal
Car Type BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive
Shipment By air, By sea,By express

 

 

Product Description :

 

 

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 1

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 2

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 3

 

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 4

 

  

   Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production

of Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D,

production, sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 5

 

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 6

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 7

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 8

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

Contact US :

F15 F16 X5 X6 E70 E71 X - Drive Car Engine Mount 22316864675 9

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348