products

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 54584-2E000
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and LHM packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 54584-2E000 Material: Natural Rubber , Metal
Application: Suspension Lower Control Arm Rear Bushings Usage: Hyundai Tucson 2005-2009
Color: As Picture Year: 2004-
High Light:

54584-2E000

,

Hyundai Lower Control Arm Bushing

,

Tucson Lower Control Arm Bushing


Product Description

Suspension Lower Control Arm Rear Bushings OEM 54584-2E000 For Hyundai Tucson 2005-2009

 

Overview

 

OEM : 54584-2E000

 

Product Description :

 

   The material of this product is natural rubber  ,metal OEM number is  54584-2E000 , is suitable for Hyundai Tucson  There is also a bushing between the connecting rod and the crankshaft. Its main function is to reduce vibration, isolate noise, reduce fatigue, and increase service life. It plays a vital role in the operational stability of the vehicle.

 

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 0

Product name Suspension Lower Control Arm Rear Bushings
OEM NO. 54584-2E000
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Rubber , metal 
Car Type For Hyundai Tucson
Shipment By air, By sea,By express
Advantages

1Good quality products with reasonable price and effective after-service.

2 Strict inspection system.

3 Delivery in time.

 

Specification :

 

Material Rubber
Life time 3Years
Certification ISO9001
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;

6.Check before shipping

 

Product Show :

 

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 1

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 2

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 3

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 4

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 5

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 6

 

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 7

 

Other Hot-Sale Product :

 

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 8

 

 

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 9

54584-2E000 Rear Suspension Lower Control Arm Bushing For Hyundai Tucson 2 10

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348