products

2212406417 Metal Car Engine Mounting For Mercedes Benz

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 2212406417
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 221 240 6417 Application: Automotive Car Engine Mounting
Usage: For Mercedes-Benz OEM 221 240 6417 Material: Steel ,metal
High Light:

2212406417

,

ISO9001 Car Engine Mounting


Product Description

Automotive Car Engine Mounting For Mercedes-Benz OEM 221 240 6417

 

Overview

 

OEM :   221 240 6417

 

Produuct Description :

 

    Some engine mounts also have hydraulic oil pressure reducing function, the main purpose is the same. If the engine foot glue is damaged, the vibration generated by the engine will cause the entire body to vibrate The material of this product is  rubber  , steel, metal , OEM number is  221 240 6417,  is suitable for  Mercedes-Benz .  

 

2212406417 Metal Car Engine Mounting For Mercedes Benz 0

Product name Automotive Car Engine Mounting
OEM NO. 221 240 6417
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture
Material Rubber ,metal ,steel
Car Type Mercedes-Benz
Shipment By air, By sea,By express
Advantages

1Good quality products with reasonable price and effective after-service.

2 Strict inspection system.

3 Delivery in time.

 

Specification :

 

Material Rubber
Life time 3Years
Certification ISO9001
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;6.Check before shipping

 

Product Show :

 

 

2212406417 Metal Car Engine Mounting For Mercedes Benz 1

 

Other Hot-Sale Product  :

 

2212406417 Metal Car Engine Mounting For Mercedes Benz 2

 

2212406417 Metal Car Engine Mounting For Mercedes Benz 3

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348