products

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 12372-0T480
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 12372-0T480 Material: Steel, Natural Rubber
Application: Automotive Car Engine Mount Usage: For New Model Toyota Corolla 2014-2019 Zre182 1zrfe 2zrfe
Year: 2014-2019 Color: Black
High Light:

2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting

,

1zrfe Toyota Corolla Engine Mounting

,

12372-0T480


Product Description

Automotive Car Engine Mount For New Model Toyota Corolla 12372-0T480 2014-2019 Zre182 1zrfe 2zrfe

 

Overview

 

OEM :  12372-0T480   

 

Product Description :

 

  The material of this product is steel,metal, OEM number is  12372-0T48, is suitable for Toyota Corolla . Engine rubber is the rubber buffer block connected between the engine and the frame, which plays a role in reducing the vibration transmitted from the engine to the cockpit. Because the engine will produce some vibrations during operation, in order to prevent the engine from transmitting these vibrations to the cockpit during the manufacturing process, our automotive engineers choose rubber pads between the engine feet and the frame during the manufacturing process. Fixed, this can effectively reduce the transmission of vibration generated by the engine to the cockpit, and make the engine run smoother and stable, bringing a better driving experience.

 

Product name Automotive Car Engine Mount 
OEM NO. 12372-0T480
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Black
Material Rubber , steel
Car Type Toyota Corolla   Zre182 1zrfe 2zrfe
Shipment By air, By sea,By express

 

Specification :

 

Material Rubber
Life time 3Years
Certification ISO9001
Port Guangzhou,China
QC

1.Sample check;

2.Before production, mould and model check;

3.Technicians self check in production;

4Car Shocking Mountingcheck;

5.Packing check;

6.Check before shipping

 

Car Application:

 

OEM Car Application Year
22326780025 BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive  
22116786528 BMW F10 F07 F12 F13  
2212406417 Mercedes-Benz  
2212406317 MercedesBenz W221 M278  
12372-0T550 New Model Toyota Corolla ZWE1 2014-2019
12371-0T310 Toyota RAV4 ZSA4 2014-2019
12372-0T420 Toyota Corolla 2013-2018
12372-0T490 Toyota Corolla 2ZRFE.ZRE182.6F.1406-  
12372-0T480 Toyota Corolla Zre182 1zrfe 2zrfe 2014-2019

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting 0

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting 1

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting 2

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting 3

12372-0T480 Zre182 1zrfe 2zrfe Toyota Corolla Engine Mounting 4

 

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348