products

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 11115-54073
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color cartob packing and LHM packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 2000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 11115-54073 Material: Metal
Application: Automotive Engines Parts Usage: For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine
Color: As Picture Year: 1998-2001, 1988-1995
High Light:

11115-54073

,

Toyota 3L Automotive Engine Parts


Product Description

Automotive Engines Parts OEM 11115-54073 For toyota 3L 2.8 Diesel Engine

 

Overview

 

OEM  : 11115-54073

 

Product Description :

 

   The function of the cylinder gasket is to ensure the sealing of the contact surface between the cylinder head and the cylinder block to prevent air leakage, liquid leakage and oil leakage.The material of this product is metal , OEM number is  1115-54073, is suitable for Toyota 3L 2.8 Diesel Engine.

 

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 0

Product name Automotive Engines Parts  Diesel Engine
OEM NO. 11115-54073  
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and LHM packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color As picture 
Material Metal 
Car Type Toyota 3L 2.8 
Shipment By air, By sea,By express

 

Product Show :

 

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 1

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 2

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 3

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 4

 

    Guangzhou Jiewen Auto Parts Co., Ltd. was established in 2006, and is located in Guangzhou, China.

This is a comprehensive industrial and trading company, specializing in the development and production of

Auto parts. The company has developed into a modern professional enterprise integrating R & D, production,

sales and international trade. Its strict quality requirements and continuous attention to services.

 

   The main products of our company are as follows : upper and lower ball joints, tie rod ends, stabilizer bar, up-

per and lower suspension arm assembly series, suspension bushing, control arm bushing, suspension installation,

dust cover series, shock absorption , brake pads, brake disc series, clutch plates, clutch pressure plate series.

 

    The main car series are: Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Ford, Mercedes-Benz, BMW, Land Rover, Mazda and

other series. The product already has distribution partners in most domestic cities. At the same time, it is very popular

in China, and also exported to the world, Central and South America, Southeast Asia, the Middle East, Africa, Russia

and other countries. In the past ten years of operation, we have won good reputation and praise from customers. After

the baptism of the market, our products have become more mature and have strong market competitiveness.

 

    Under the vigorous development momentum of the auto parts industry, all employees of Jiewen will continue to adhere

to the corporate tenet of "survive by quality, long-term by reputation, strength by service, and development by development".

Industry leader, and is committed to providing our customers with better products and better services.

 

 

 

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 5

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 6

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 7

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 8

11115-54073 Automotive Engine Parts For Toyota 3L 2.8 Diesel Engine 9

 

Q1. How many years has your company been in the auto parts business field?

Answer: Our company was established in 2006 and has a history of 14 years in the field of auto parts business. Q2. Are you a trading company or a factory?

Answer: We are in the factory of a trading company.

Q3. What products does your company provide?

answer:

1. Automobile rubber bushings: engine bracket, shock absorber bracket, center bearing, differential bracket, control arm bushing, stabilizer bushing, other suspension bushings.

2. Suspension components: shock absorber, control arm, ball joint, tie rod end, steering rack.

3. Constant velocity universal joint, drive shaft, constant velocity universal joint dust cover.

4. Brake parts: brake pads, brake discs, brake master cylinders, wheel cylinders.

5. Fuel pump, water pump, radiator, gasket kit, engine belt.

Q4. Which countries did you export to?

Answer: Asia: Iraq, Lebanon, UAE, Turkey, Thailand, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Cambodia, Myanmar, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Iran, Kuwait, Bahrain, Jordan Europe: Russia, Kazakhstan, Ukraine, Greece, Italy, Spain, Norway, Ireland Oceania: Australia, Fiji, Kiribati, New Caledonia, New Zealand, Australia America: Canada, Jamaica, Cuba, Brazil, Peru, Chile, Suriname, Africa: Nigeria, Angola, South Africa, Ghana, Kenya, Tanzania, Cameroon, Mozambique, Zambia, Egypt, Algeria, Libya, Zimbabwe, Mauritius.

Q5. What is the minimum order quantity for each item?

Answer: Our business method is spot sales. If we have stock, there is no limit on the MOQ. Usually, a MOQ of 20 pieces is acceptable.

Q6. What is the delivery time?

Answer: There is about 1 to 5 days of inventory, and the products need to be produced for 1 week to 1 month according to your order.

Q7. Do you have a guarantee for your products?

Answer: Basically, we provide 1 year quality guarantee for LHM brand spare parts.

Q8. Do you have a certificate?

Answer: Yes, such as ISO: 9001, SGS, etc.

Q9. If we buy your branded products, what services can you provide?

answer:

1. Make advertising products, such as brochures, flyers, T-shirts, shopping bags, etc.

2. Recommend customers in the same market to buy from you.

3. Place advertisements on the Internet.

Q10. How will you handle quality complaints?

answer:

1. We will reply to customers within 24 hours.

2. If there is a mass product quality problem, we will directly go to your warehouse with our technicians to check the goods, and then send you the high-quality goods again for free.

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348