products

Toyota Corolla 12372-0T550 ZWE182 Car Engine Mounting

Basic Information
Place of Origin: CHINA
Brand Name: LHM
Certification: ISO9001
Model Number: 12372-0T550
Minimum Order Quantity: 100PCS
Price: Negotiable
Packaging Details: Color carton packing and foam bag packing
Delivery Time: 10-15DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 20000PCS/MONTH
Detail Information
OEM: 12372-0T550 Application: Automotive Engine Mount
Usage: For New Model Toyota Corolla 12372-0T550 ZWE182 2014-2019 Material: Natural Rubber Steel
Color: Black Year: 2014-2019
High Light:

ZWE182 Car Engine Mounting

,

12372-0T550


Product Description

Automotive Engine Mount For New Model Toyota Corolla 12372-0T550 ZWE182 2014-2019

 

Overview

 

OEM :  12372-0T550

 

Product Description :

 

   The material of this product is steel, metal,OEM number is  12372-0T550, is suitable for Toyota Corolla .When the engine is working, it will produce a certain amount of vibration. There is rubber component on the engine foot rubber, which can eliminate the resonance generated when the engine is working. It is the engine foot of a car. There are many full names, such as machine foot glue, engine buffer glue, starting tool holder machine fixing glue and so on. Its function is: a certain degree of vibration will be generated when the engine is running, and there are rubber components on the rubber at the bottom of the engine, which can eliminate the resonance generated when the engine is running. Some engine suspensions also have hydraulic oil decompression function, the main purpose is the same. If the engine foot glue is damaged, the vibration generated by the engine will cause the entire body to vibrate. There are usually three types of engine foot glue, which are fixed on the body frame. If one of them is damaged and not replaced in time, it will damage the balance and cause accelerated damage to the other two.

 

Product name Automotive Engine Mount
OEM NO. 12372-0T550
Size OEM Size
Brand Name LHM
Warranty 2 year
Packing Color Carton packing and foam bag packing 
Payment terms T.T Western Union MoneyGram
Delivery time About10-15 days receiving your payment, mainly depend on the quantity
Color Black
Material Rubber, steel 
Car Type Toyota Corolla
Shipment By air, By sea,By express

 

Car Application :

 

OEM Car Application Year
22326780025 BMW F15 F16 X5 X6 E70 E71 X-Drive  
22116786528 BMW F10 F07 F12 F13  
2212406417 Mercedes-Benz  
2212406317 MercedesBenz W221 M278  
12372-0T550 New Model Toyota Corolla ZWE182 2014-2019
12371-0T310 Toyota RAV4 ZSA4 2014-2019
12372-0T420 Toyota Corolla 2013-2018
12372-0T490 Toyota Corolla 2ZRFE.ZRE182.6F.1406-  
12372-0T480 Toyota Corolla Zre182 1zrfe 2zrfe 2014-2019

 

Toyota Corolla 12372-0T550  ZWE182 Car Engine Mounting 0

Toyota Corolla 12372-0T550  ZWE182 Car Engine Mounting 1

Toyota Corolla 12372-0T550  ZWE182 Car Engine Mounting 2

Toyota Corolla 12372-0T550  ZWE182 Car Engine Mounting 3

Toyota Corolla 12372-0T550  ZWE182 Car Engine Mounting 4

1. Q: Do you accept OEM and ODM orders?
Answer: Of course. The custom order quantity is 100.
2. Q: Can it be produced according to samples?
Answer: Yes, we can produce through your samples or technical drawings.

Molds and fixtures.
3. Q: How about your packaging?
Answer: Normally, our regular packaging is neutral box and brown carto

ns. If you have a legal patent, we will modify your brand packaging after receipt

Authorize your authorization.
4. Q: What is the minimum order quantity?
A: If we have stock, there is no limit to the MOQ, usually at least 100pcs

been accepted.
5. Q: What is your delivery time?
A: It takes 10 to 15 days after receiving the prepayment.
6. Q: Do you test all products before delivery?
Answer: Yes, all items will be 100% tested before leaving the factory.
7. Q: How about your product warranty?
Answer: Usually, we guarantee one year after the delivery date, but it depends on the specific situation.

Qualified products.
8. Q: What are your payment terms?
Answer: Usually, the deposit is 30% and the balance before delivery is 70%, we will show

Before paying the balance, you will receive a photo with detailed product information.
9. Q: Why trust us?
Answer: We have more than ten years of experience, and our company has been exporting for more than ten years. We also have ISO, SGS, GODENSUPPLIER certificates. You can rely on our strength.

 

 

 

 

Contact Details
Miss Wang

Phone Number : 13422201348

WhatsApp : +8613422201348